Снимка: БГНЕС
fallback

За "безпрецедентно изчезване на проектна документация" сигнализира Министерството на младежта и спорта. След направена проверка е установено, че в ММС липсва документация, свързана с домакинството на България на Европейско първенство по футбол за юноши до 17 години през 2014 година, предава БГНЕС.

Покрай разходването на държавни средства за въпросното домакинство избухна скандал преди две години, след който ММС заведе дело срещу БФС за възстановяването на над 142 хиляди лева.

От ведомството, водено от Радостин Василев, твърдят, че "към настоящия момент ММС не е в състояние да възобнови проверката по горепосочения проект, тъй като липсва проектната документация".

"С цел абсолютна публичност, прозрачност, законосъобразност и изкореняване на непорочни практики, осъществени в ММС, незабавно ще бъдат сезирани компетентните държавни органи за установяване на обективната истина", допълват от ММС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

НОМЕР2

преди 2 години

Е, това е прекалено! Търпяхме св*нята Кралев толкова време, сега и това същество ли трябва да търпим?

18

Анонимен

преди 2 години

до 14- КОЙ строеше бе? - "строителя" строеше пирамиди от кюлчета и пачки. неговите "майстори" още мажат "10 години вече" кпп, за да влезем във Шенген.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички спортове умряха след 89 година.

fallback