fallback

Световният шампионат във Формула 1 за 2021 година завърши преди малко повече от месец, но Betano bg вече отвори възможностите за залози за това кой ще бъде следващият световен шампион в кервана най-бързите пилоти. Коефициентите са отлични, а фактът, че регистрацията в сайта носи и отличен Бетано бонус, със сигурност ще привлече много фенове на спорта.

След малко повече от месец новият сезон във Формула 1 започва, а тази година промените в правилата са много и всички карти ще се раздават наново. Изненадващо, според Бетано фаворитът за титлата е вицешампионът от миналата година и 7-кратен първенец Люис Хамилтън. Той получава коефициент за титла от 2.35. След него е актуалният шампион – Макс Верстапен с 3.00.

Това обаче са очевидните заподозряни. За всеки ентусиаст, който реши да се възползва от своя Betano бонус и да го използва с малко по-смел залог, имаме точните предложения.

Едно от тях е Шарл Леклер. Пилотът на Ферари безспорно е един от най-талантливите състезатели на решетката, но лошите болиди на Скудерията последните два сезона го оставиха далеч от подиумите. Сега обаче италианците инвестираха много средства и време в новия си болид и очакванията към тях са да имат много бърза кола. Шансовете на монегаска за титла са оценени на 10.00.

Ако решите да вземете своите Betano бонуси и да ги заложите на следващия шампион с по-изкусителен коефициент, друга добра опция е Джордж Ръсел. Британецът ще е в първия си сезон в Мерцедес, от които отното се очаква да имат най-добрия болид на трасето. Ръсел доказа, че не се притеснява от напрежението и когато замести Хамилтън преди малко повече от една година само малшансът го лиши от победа в Бахрейн. Сега младият пилот със сигурност е готов да е силен конкурент на Люис със същата кола като неговата. Всеки залог за Ръсел би се умножил 6.50 пъти.

Най-екстравагантният залог би бил този за Фернандо Алонсо. Испанецът се завърна във Формула 1 преди година и доказа, че още си го бива с колата на Алпин, а слуховете са, че французите могат да бъдат изненадата на 2022 година с много добре проектирана кола. Нандо вече има зад гърба си две световни титли, които са едно наум за всеки, който влезе в битка с него. Коефициентът на испанеца за титла при пилотите в края на тази година е 35.00.

Всички тези възможности са отличен шанс за всеки фен на Формула 1 да използва познанието си и да се възползва от предложенията на букмейкъра, а те са на една ръка разстояние чрез използването на бетано бонус код.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback