Снимка: БГНЕС
fallback

Реал Мадрид спечели за 12-ти път Суперкупата на Испания, след като победи на финала на стадион "Крал Фахд" в Рияд действащия носител на трофея Атлетик Билбао с 2:0.

Възпитаниците на Карло Анчелоти, които отстраниха с продължение на полуфиналите Барселона с 3:2, стигнаха до успеха след голове на Лука Модрич (38) и Карим Бензема (52) от дузпа.

Имаше и спорни ситуации в срещата, като главният рефер Сесар Сото Градо подмина игра с ръка на Давид Алаба в наказателното си поле, а след почивката отсъди по една дузпа и за двата отбора. Раул Гарсия обаче пропусна от бялата точка в 86-та минута и не успя да намали изоставането на Атлетик.

Така Реал Мадрид спечели за 12-ти път в историята си Суперкупата на Испания.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Фен

преди 2 години

За сега Реал са най-приятният отбор за гледане, балансиран по всички линии, Бензема вкарва, Модрич и Крос държат средата, гледаш 90 мин. с кеф.

4

noFreeman

преди 2 години

къде са ви маските бе маври-арабски... фашистка страна дето полицията те повяля и те бие и въргаля по асфалта защото нямаш намордник...

3

Анонимен

преди 2 години

Тия от Реал нямаха работа на тази купа, ама за да угодят на арабите да гледат мачове на живо правят турнир от 4 отбора. Реално за купата трябваше да играят само Барселона и Атлетико Мадрид.

fallback