Снимка: Lap.bg
fallback

В съответствие с политиката на правителството за оптимизиране на разходите на държавните енергийни дружества, ТЕЦ "Марица Изток 2" ЕАД обявява за продажба 100% от акциите на „Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД.

В момента централата е собственик на футболния клуб. Това е несвойствена за нея дейност, особено в контекста на дълбоката криза с енергийните цени, която налага необходимост от по-ефективно управление на компаниите в системата, отчитат от централата.

Бъдещите инвеститори във футболния клуб ще бъдат класирани според най-високата цена, предложена от тях. Заинтересованите лица могат да заявяват интерес на имейл : tec2@tpp2.com и pfcberoe1916@abv.bg в срок до 9 януари 2022 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

мсм

преди 2 години

Подобно финансиране (преливане на пари) е още една от схемите на бившите управляващи за кражба на държавни пари! Чрез, комисионни на агенти, заплати, екипировка, лагери?! Няма кой да търпи подобно нещо в бедна България.... време е за ред в тази държава

16

В.

преди 2 години

Левски, ЦСКА струват надържавата към милиард лева отклонени от бюджета. 30 г х 60-100 милиона!

15

SOS

преди 2 години

Много добро действие на новото управление. Не бе правилно да се дават милиони държавни левове,всяка година,на разни спортни дружества. Това е начало за успешната реформа в енергийния сектор. Следва бързо преминаване към ВЕИ сектора и закриване на целия комплекс ,,Марица Изток,,. Последният изхаби огромни площи плодородни земи,опушва на голям периметър с отровен въздух и краде вода от река Тунджа,която отива после в акваторията на река Марица.

fallback