Снимка: БГНЕС
fallback

Жребият за осминафиналите в Шампионската лига беше изтеглен в Нион. ПСЖ с Лионел Меси в състава се изправя срещу Манчестър Юнайтед с Кристиано Роналдо, а Атлетико Мадрид ще мери сили с Байерн Мюнхен.

Големите съперници в борбата за Златната топка през годините не са играли един срещу друг на елиминации от времето, когато защитаваха цветовете на Барселона и Реал Мадрид. Те се конкурират и за голмайсторския приз във вечната класация на реализаторите в турнира. Засега португалецът води на аржентинеца със 140:125 попадения.

Другият култов сблъсък още на осминафиналите противопоставя Атлетико Мадрид и Байерн Мюнхен, които мериха сили в групите миналия сезон. Тогава баварците биха с 4:0 у дома и измъкнаха 1:1 в Испания с експериментален състав.

Голямата болка за Байерн обаче е полуфиналната битка с "дюшекчиите" през 2016 година, когато "бандата на Чоло" продължи към финала след победа с 1:0 в Мадрид и загуба с 1:2 в Мюнхен.

Европейският шампион Челси уцели "джакпота" на жребия и ще има лека задача, защото се изправя срещу непретенциозния френски първенец Лил.

Всички двойки вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Уточнение

преди 2 години

Меси ще срещне Роналдо, ако онзи играе в Реал Мадрид. да, ама не!

8

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Жребият ще се тегли до като Меско и франс футбол в лицето.на ПСЖ не уцелят най-слабият съперник

7

Зaпознат

преди 2 години

Има нов жребий, отворете си фейсбука поне преди да пишете статии

fallback