Снимка: БГНЕС
fallback

Лионел Меси ще трябва да събори 4-звездния си хотел MiM Sitges, след като е загубил всички дела срещу градската управа. Причината е, че той не се вписва в околната среда на квартала.

Меси купи хотела през 2017 г. за 30 милиона евро. Той е само на 100 метра от плажа и е в близост до имението, в което той живееше, докато играеше в "Барселона".

Според El Confidencial той не е знаел за проблемите в момента на покупката. Хотелът има 77 стаи за по 150 евро на вечер, скай-бар, фитнес, турска баня и много други екстри, уточнява "24 часа".

Проблем обаче са огромните му балкони, които не се вписвали в околната среда. Върху тях обаче се крепи цялата конструкция на сградата и няма как да бъдат намалени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Текезесар

преди 2 години

До 50 Икономист. Бате ти, ако си икономист, аз съм Мая Плисецкая, или си си купил дипломата. Не ми се влиза в подробности за сметките ти колко са криви, ама да те питам за нещо ОЧЕВАДНО -последните почти две години от тези пет където ги смяташ. Една година хотелите бяха затворени , а другата, статистически средно разпределено по месеци нямат и 15% заетост. Та давай по- нататък със сметките ти.

44

Икономист

преди 2 години

Това е хубава инвестиция, която вече му се е изплатила. 150 евро х 77 стаи са 11,550 на нощ, на година 4,22 милиона, вече го има за 5 години, значи си е върнал 21 милиона. След данъци и разходи, чисто е направил едни 15 милиона. Реално си е купил терен на 100 метра от морето за 15 милиона, който днес струва 50 милиона. И сега има причина да го събори и вдигне 5 звезден за 100 милиона. Нека му е зле на Меси!

43

Анонимен

преди 2 години

Алчният почва да връща парите на съдбата

fallback