Снимка: БГНЕС
fallback

Кубрат Пулев заяви, че тотално е превъзхождал своя съперник Франк Мир по време на двубоя им в първото по рода си издание на "Triad Combat", което изправя боксьори срещу бойци от ММА със смесени правила между двата бойни спорта.

Oще по темата

Кобрата нокаутира своя съперник в края на първия рунд, след като превъзхождаше тотално до този момент.

"Имах срещу себе си двукратен шампион в UFC, но аз бях прекалено добър и бърз за него. Той не виждаше ударите ми. Усетих колко силен удар му нанесох и се учудих, че остана на краката си. Бях проучил на какво е способен той и внимавах", сподели Пулев след успеха. Той се изказа ласкаво за дебютното издание на Triad Combat.

"Това е страхотен нов спорт и ще се радвам, ако успее да се наложи, това е бъдещето", каза българският боксьор, цитиран от БГНЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анакондата

преди 2 години

Кобра, партия "Продължаваме напред" кога?

72

До 96-я комплексар

преди 2 години

Ако дойда и ти разбия мръсната физиономия ,няма ли да преглътнеш и да си кажеш продължавам напред или викаш ,че волята то не е като на Пулев и веднага ще се гръмнеш или обесиш ,защото няма да можеш да преживееш срама от боя който си ял.Ей такива като тебе от малки трябва да им избият зъбите ,че да не плямпат толкова глупости като пораснат.

71

Анонимен

преди 2 години

Каже нещо за Кличко и Джошуа,баце. Остави го този, знаем че беше уреден мача.

fallback