Снимка: Lap.bg
fallback

Бодьо/Глимт победи с 2:0 ЦСКА в мач от група "С" на Лигата на Конференциите, игран на стадион "Аспмира" в норвежкия студ.

През първото полувреме "мълнията" надигра "червените", но се оттегли само с един гол преднина, дело на Сондре Фет в 25-ата минута.

След почивката хората на Стойчо Младенов заиграха далеч по-добре, но изпуснаха няколко нелоши положения за гол и в края бяха наказани от Ерик Ботхайм, който оформи крайния резултат.

Така ЦСКА остава само с 1 точка и е твърдо на дъното в класирането. Скандинавците са лидери с 11 пункта, Рома има 10 т., а Зоря Луганск е с 6 т. В последния кръг римският гранд идва в София, докато Бодьо/Глимт ще пътува до Украйна.

Четете подробности в материала на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Знам

преди 2 години

Кой е виновен,освен съдията!Северния полюс!Твърде далече е от Африка!

33

Слаб ЦСКА

преди 2 години

ЦСКА(Литекс) e на дъното по голове в Лига Европа сред двата най-слабо резултатни отбори в груповата фаза, сочи статистиката. Евробоец ли е Цска или евроскопец, това е въпросът? Пред фактите и боговете мълчат...

32

Анонимен

преди 2 години

Едва ли Перукан е виновен за състоянието на лудокурец и цесека ловеч. Но нали им трябва някой виновник за собствената им некадърност. ***!

fallback