Снимка: БГНЕС
fallback

Представителите на професионалните боксьори в тежка категория Олександър Усик и Антъни Джошуа обсъждат три различни локации за провеждане на реванша за титлите във версии WBA, WBO, IBF и IBO, обяви промоутърът на украинеца Александър Красюк.

Британецът Джошуа загуби титлите през септември на стадиона на Тотнъм в Лондон и е активирал клаузата за повторен двубой, който може да бъде проведен през март 2022 година. За момента обаче не е ясно обаче къде ще бъде той.

"Планираме да се срещнем с Еди Хърн (промоутър на Джошуа) през следващите две седмици и да обсъдим първите детайли за нов двубой между двамата. В предварителните ни планове има три опции за локация - Великобритания, Украйна и Близкия Изток. Надяваме се до края на 2021-а да стигнем до окончателно решение", каза Красюк в интервю за "Скай Спортс".

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До АнонивенАми, не си прав.Защото винаги когато има причини/икономически,првни,демографски и . пр. /то, етноса е против народа.Виж след 1917г. в Русия, след 100г. има каквито и да се сещаш негативи в етнически и расови презрасъдъци. Има една прекрасна книга от велик автор ,, чичо-томовата колиба.Та,точно там се обяснява етносите доколко са присъщи на белия човек. Е, аз съм на 64г. и не съм видял нещо което е вписано на добро на *** етнос.Иначе, великия Ч. Дарвин би бил неразбран и глупав

2

Анонимен

преди 2 години

Защо на човек роден като Александър сега упорито му вменяват иметоОлександър.Самият той каза че е роден Александър и това е името му!Украинската държава променя много имена с по една две букви,за да се различават от руските,и да са ужким украински.Така е правила Македонската държава спрямо българите след 1945год.Тоест Югославия.Това го правят и украинците сега.Възродителен процес под шефството на USA.A ние блееме като агнета.Щом украинци правят възр.процес срещу руснаци може,а ние срещу турци-не

1

Ученика

преди 2 години

Джошуа ще нокаутира Усик...

fallback