Снимка: Lap.bg
fallback

Славия ще кръсти стадиона си "Александър Шаламанов", обяви президентът на клуба Венцеслав Стефанов за списание "Спринт".

"Шаламанов е знамето на Славия в последните 6 десетилетия без да подценявам никого от останалите велики футболисти на клуба, разбира се”, каза Стефанов.

Oще по темата
"Той остана верен на Славия до сетния си дъх. Пример за комплексен спортист, страхотен футболист, уникален спортсмен. Добронамерен, позитивен, усмихнат, Шами е истинският славист и пример не само за всички слависти, но и за всички младежи, които искат да спортуват", заяви още президентът на Славия и допълни:

"Пример за това що е славизъм! Заради всичко това е приеман изключително позитивно от всички фенове на футбола в България”.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

панзар

преди 2 години

Не съм ..славист'', но искам да взема отношение по този въпрос. Струва ми се, че ще повторите грешкатана *** левскари, които трябваше да кръстят техния стадион -,,ГУНДИ'' Няма да се впускам вподробности, но смятам че стадоион ,,ШАМИ'' ще звучи два пъти по-добре. Допитайте се до феновете ипо-възрастните запалянковци!

10

Славист от Варна

преди 2 години

Помня Шами като защитникът с най-чистия и добър шпагат от неговото време, не само у нас. Браво на Венци и на днешното ръководство на Славия!

9

ххх

преди 2 години

ВИНАГИ Е ТАКА. ДОКАТО БЕШЕ ЖИВ НЕ СЕ СЕЩАХА ЗА НЕГО А СЕГА РАЗБРАХА ЧЕ БИЛ ВЕЛИК. БАЩА МИ БЕШЕ СЛАВИСТ И ШАМИ ГО ЗНАМ ОТТАМ. МНОГО СКРОМЕН. БЕШЕ И СКИОР. ТОЙ НАИСТИНА Е НАПРАВИЛ МНОГО ЗА СЛАВИЯ И ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ ЧЕСТ. НО.......ТРЯБВАШЕ ДА МУ ПОКАЖАТ КОЛКО ГО ЦЕНЯТ ДОКАТО БЕШЕ ЖИВ. ПОЧИВАЙ В МИР ШАМПИОНЕ. АМИН!

fallback