Снимка: БГНЕС

Боби Михайлов за пореден път бе преизбран за шефското място в БФС. Тази новина реши да коментира в социалните мрежи депутатът от ИТН Радостин Василев.

Както е известно, Василев дълги години бе част от ръководството на ЦСКА, а в последствие влезе в екипа на Любо Пенев, който не успя да свали от власт Боби Михайлов, припомня Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Ето какво написа Василев във Facebook:

Умишлено изчаках да преспя. Искаше ми се да греша. Уви, не греша. Трудно се прави нещо хубаво в България, а във футбола е още по-трудно. Аз съм един от първите, които казаха, че БФС е мафия през 2009 г. и тогава бяхме неколцина.

И в държавата, и във футбола мръсниците искат да те смачкат, да те няма, присмиват се, обиждат. Твърде дълго е било мракобесна нощ в нашата родина, а във футбола буквално непрогледна.

Хората са свикнали със състоянието на летаргия. То се е превърнало в битие и от там в съзнание. Вече си мислят, че тъмното им харесва, заблуждават се, че виждат в него и дори го считат за норма. Скоро ще играем футбол на тъмно и ще се радваме.

Вчера дълбоката държава във футбола ни, в лицето на Борислав Михайлов, спечели срещу кандидат, който търси промяна и развитие. Кандидат с авторитет и екип от професионалисти, а не легендарни пияници и пропаднали величия.

Вчера тежките софри, алкохолът, фалшът и корупцията във футбола победиха шанса за промяна и интелекта. Така е и в държавата засега. Не трябва да позволяваме това да продължава и всеки от нас трябва да даде своя принос!

Коментари Напиши коментар

21

Кико

преди 6 месеца

Какъв то вожда, такова и племето! Продавачи на надежда.

20

Случаен минувач

преди 6 месеца

До 11 Подкрепям те, прав е.

19

Ахил

преди 6 месеца

Ей морук. Като си виждал и знаел че има корупция,защо не си сигнализирал компетентните органи? Има си съд,и той казва дали е извършено престъпление. А що се отнася до "авторитетния". Ако имаш в предвид оня лигльо бербатов,не забравяй ,как във важен за България момент,той я изостави,и не облече фанелката на националния отбор. Авторитет....глупости