Снимка: Lap.bg
fallback

Съдът насрочи извънреден конгрес на БФС на 12 октомври. Това стана факт, след като първоначално от БФС отхвърлиха подписката на Димитър Бербатов и клубовете за свикването на извънредни избори.

Новината съобщи за bTV самият Димитър Бербатов.

Oще по темата
"Съдът се произнесе по решението на клубовете и конгресът трябва да бъде свикан. Не може да бъде обжалвано. Датата е 12 октомври.", обяви бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" пред bTV.

"Доволен съм, че съдът направи нужното и доказа, че сме си свършили работата по законен път", добави рекордьорът с голове за националната фланелка.

"Българският футболен съюз отхвърли тази декларация, което беше напълно неправилно. Ние сме щастливи, защото клубовете искаха точно това", каза още Бербатов.

Той посочи, ако от БФС не искат да организират извънреден конгрес, Бербатов заяви, че с удоволствие с екипа му ще се заемат с тази задача.

До момента Бербатов е най-сериозният конкурент за поста на Борислав Михайлов. Той обяви, че ще работи с бившите си съотборници в националния тим - Стилиян Петров и Мартин Петров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Атанас Велмазов

преди 2 години

Пълна подкрепа за господин Михайлов- най-успешният ръководител на БФС ! Бъдете здрав и благословен господин Михайлов ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС

21

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Бербатов. Изритай това статукво алкохолизирания Перука

20

Анонимен

преди 2 години

когато човек е гьон сурат заслужава не вербални ритници а истински с голям борум в меките части чак перуката да му се разклати и по закона на земното притегляне да му падне на почватаи да разберем че е ФАЛШИВ ГЕРОЙ

fallback