Снимка: Lap.bg

Наставникът на "Левски" Живко Миланов подаде оставка след загубата с 1:3 от "Ботев" Пловдив в двубоя от 5-ия кръг на efbet Лига. Тимът записа четири поражения от пет мача на старта на сезона.

"Мисля, че първото полувреме беше равностойно, но второто полувреме беше трудно. Тежък двубой, играе се трудно в Коматево. Трябваше да отговорим на агресията на "Ботев". Нещата се получиха до дузпата, което се оказа решаващо за изхода на мача. Момчетата се опитаха в началото на втората част да върнат гола. Имаше моменти на липса на концентрация. Особено при гола, когато се получи дузпата. Трябва работа, но имаме човек, който е в защитата, а не играе на тази позиция", каза Миланов.

Той категорично заяви, че ще поеме вината.

"Подавам си оставка, а утре ръководството ще реши. Опитах се да помогна, но момчетата вече сами трябва да излязат от тази дупка. Казах на футболистите, че вината, която трябва ще я поема, но те остават в тази съблекалня. Утре ще се прецени какво ще се случи. Ръководството на Левски ще вземе решението", завърши Живко Миланов, цитиран от Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase