Снимка: БГНЕС
fallback

Малмьо изнесе лекция на Лудогорец в първия плейофен сблъсък за влизане в групите на Шампионска лига и се наложи само с 2:0 на своя стадион "Еледа".

Шведският шампион може да съжалява, след като създаде достатъчно ситуации пред вратата на българския тим, за да постигне по-изразителна победа.

Домакините бяха по-активни на терена днес и с попадения на Бирманчевич (26') и Бергет (61') през двете полувремена, съвсем заслужено се поздравиха с успеха.

След силните изяви преди седмица, когато Лудогорец отстрани Олимпиакос, днес "орлите" не успяха да покажат най-добрата си игра. Футболистите на Йон-Дал Томасон прилагаха висока преса почти през всичките 90 минути, която предизвикваше грешки на играчите в зелено.

Проблемите на Валдас Дамбраускас бяха свързани с отсъствието на Кирил Десподов, който пропусна двубоя заради натрупани жълти картони, но ще бъде на разположение за втория сблъсък.

Реваншът е след седмица в Разград, а началният час на срещата отново е 22 ч.

Всичко за развоя на мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

ЛУДОГОРЕЦ НИКАКВИ ГИ НЯМА В НАПАДЕНИЕ А НАЙ ГОЛЕМИЯТ БАБЕРЪК Е СОТИРИО НЯМА ДАЖЕ ДА ГО ИСКАТ И ОТ МАРИЦА ПЛОВДИВ ПЪЛЕН ТЕСИСТ

18

1994

преди 2 години

Швеците са силни предимно на зимните спортове.

17

Анонимен

преди 2 години

След като гледах мачът на Лудогорец снощи и този на ЦСКА срещу Осиек преди седмица, напълно разбирам защо хората искат да си направят супер лига. Тъжно е, но сме с много далеч във всяко едно отношение.

fallback