Снимка: Lap.bg, архив
fallback

Локомотив Пловдив елиминира Словачко след продължения и дузпи в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В герой за "смърфовете" се превърна вратарят Илко Пиргов, който хвана 3 дузпи на съперника.

Чехите спечелиха мача с 1:0 в редовното време с гола на Властимил Даничек, но по-късно трябваше да страдат.

В двете продължения не се стигна до гол и така победителят трябваше логично да бъде определен след изпълнение на дузпи, където Локо спечели с 3:2  и се класира за третия квалификационен кръг, а там съперник е датският Копенхаген.

В друг мач от тази вечер финалистът за Купата на България Арда Кърджали отпадна ъв втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, след като падна от Апоел Беер Шева с 0:4 в Израел на реванша.

Срещата на родна земя преди седмица беше загубена от кърджалийци с 0:2, като по този начин те записват общ резултат 0:6 от двата мача.

Елтон Аколатсе откри резултата тази вечер още в петата минута, а след половин час игра Рамиз Сафури ликвидира интригата. Класическият резултат беше оформен в 71-ата минта от Южен Анса, а в 84-ата минута се разписа и Ротем Хатуел.

Всичко за срещите на нашите представители в Европа четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 А русофилите даже не сте хора.

4

Анонимен

преди 2 години

крушарски беше ли на мача ако е бил не облазявам феновете защото той каза вече че не си купува обувки защото феновете го носят на ръце разтоянието е дълго бая зор ще видят Шегувам се Евала ти правя Крушарски много си готин при теб постигнахме едни от най големите си успехи желая ти здраве и много късмет

3

Анонимен

преди 2 години

Къде продължават?!!Турнирът е като задънена улица.Никой ли не разбира къде са ви пратили от Европа?

fallback