Снимка: БГНЕС
fallback

Папа Франциск говори за Олимпийските игри в Токио пред вярващите на площад Свети Петър. В края на молитвата си "Ангелус", папата каза:

"В този период на пандемия, нека игрите бъдат знак на надежда, на всеобщо братство и на здравословен състезателен дух. Нека Бог благослови организаторите, атлетите и всички хора, които си сътрудничат за този голям празник на спорта".

Олимпийските игри, които бяха отложени с година заради пандемията, бяха открити в петък. Те се провеждат без чуждестранна публика и пред съвсем ограничена местна публика, припомня БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Друга тема

преди 2 години

Хората, които не харесват и не обичат Живко от Варна, за в бъдеще изобщо да не се месят в неговият живот!Изобщо да не се опитват да управляват неговият живот !Щом като не го харесват и обичат, значи изобщо да не се занимават с него!Щом като не искат да му помогнат да живее добре и да се радва на живота, тогава ТЕ да гледат само своят си живот !

10

Анонимен

преди 2 години

До: аз-ът Не ти слагам оценка на коментара, защото виждам че не си предубеден а изказваш само мнение. Ролята на църквата през вековете е противоречива. Първите основатели на науката химия са били алхимици, тоест знахари, магьосници, както искаш ги наречи. Първите хирурзи са били бръснари - Използвали са бръснача освен да бръснат бради, и да разрязват и зашиват рани. Чарлз Дарвин, Грегор Мендел, основоположникът на съвременната генетика и много други учени са били вярващи християни.

9

Папа Вейдър

преди 2 години

Нека силата бъде с вас!

fallback