Снимка: БГНЕС
fallback
Капитанът на Англия Хари Кейн подчерта, че отборът има огромната мотивация да спечели европейската титла с победа над Италия на "Уембли" тази вечер. Двата тима се изправят един срещу друг във финала на Евро 2020 от 22:00 часа българско време, предаде БГНЕС.
 
Ако Англия стигне до успех, а Кейн ще се превърне във втория английски капитан, вдигнал трофей от голям форум, след Боби Мур през 1966 година. 
Oще по темата
 
"Когато името ти се споменава до това на такива играчи, това само ти дава допълнителна мотивация, увереност. Би било невероятно постижение, всички чакаме от толкова много време да стигнем финал, както играчите, така и феновете. Такива възможности трябва да се грабнат с две ръце", коментира Кейн.
 
"Имаме страхотен шанс да спечелим втория голям трофей за Англия. Чувстваме се горди да представяме този отбор. Вълнуваме се, трябва да се насладим на финала. Всички в групата сме победители, искаме да спечелим", допълни нападателят на "Трите лъва". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Щирлиц

преди 2 години

Ако и съдията ви подпре с още един шанс във вид на дузпа...

10

Анонимен

преди 2 години

Ингилизите много игри практикуват, но нито една не играят на ниво .

9

Анонимен

преди 2 години

По принцип не съм фен на Италия, но тази Италия е различна. Играе различно, атрактивно, приятно, офанзивно. Съдийски грешки винаги има, но начинът по който реагират и коментират англичаните е отблъскващ.

fallback