Снимка: БГНЕС
fallback
Японският премиер Йошихиде Суга посочи кое е условието, при което олимпийските игри в Токио няма да се проведат, пише в. Монитор.
 
"Би било естествено да откажем да бъдем домакини на олимпиадата, ако не можем да осигурим защитата на живота и здравето на хората", каза Суга по време на дебат между японските парламентарни партии. 
 
"Организаторите са намалили наполовина броя на хората, които ще участват в Игрите. 80% от спортистите пък ще бъдат ваксинирани, а представителите на чуждестранните медии ще бъдат щателно тествани", добави Суга. 
 
Олимпийските игри в Токио трябва да започнат на 23 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 години

Параноидна шизофрения . Има си име

3

Анонимен

преди 2 години

gsm? Ало? В коя година живеем?

2

Койчо

преди 2 години

Които от вас са чували за играта PokemonGo, която от 10-на дни я играят в Италия да сложат +.Играта се състои в това, да определиш индивида дали се е вакснал чрез използването на блутут на някой от по-старите модели gsm. /Новите са странно защо "скопени" и не показват всички Maк номера в обсега на гсм. /Лично я играя играта и просто съм в потрес. ЗА последен тест ще трябва да изнамеря някои познат, взел "причастието" и да отидем в полето за последен тест.Има ли и други играещи??

fallback