След като се намираме в навечерието на Евро 2020 и Копа Америка, можем да открием, че букмейкърите вече са се подготвили с най-различни промоции и бонуси, които ще направят турнирите още по-вълнуващи и приятни за всеки един почитател на спортните прогнози. През последните години технологията позволи на всеки един бранд да интегрират полезни функции, като именно те се наложиха като фактор за качество, при това на всеки един истински почитател. Ако разгледаме мнението на анализаторите от Efirbet с ревю за сайта bet365.com именно този оператор може да се похвали с необходимите иновации, които накланят везните в тяхна полза. Нека разгледаме някои от основните.

Започваме с вече популярния кеш-аут, който освен добър контрол на риска, предоставя и далеч по-високо удоволствие от играта. Каква е неговата функция? След като направим една спортна прогноза, винаги се надяваме на успехи и очакваме от играчите да доставят необходимото ниво на игра. Проблемът обаче е, че никой не е Нострадамус, за да познава винаги. За да спестим по-сериозни загуби, спокойно можем да се възползваме от така наречения кеш-аут, който ни позволява да изтеглим своя залог с минимална такса.

Има моменти, в които можем да направим и частичен кеш-аут, а той дори би донесъл и моментна печалба, ако нашата прогноза се изпълнява в този момент. Можем да оставим самата функция на автоматичен режим и дори и да не гледаме срещата, ако прогнозата не се изпълнява, кеш-аут ще се активира съвсем спокойно и ще редуцира загубите до минимум, което също е заявка за висок професионализъм.

Подозираме, че не всеки ще може да се възползва от отпуската по време на Евро 2020 и също така ще има моменти, в които мнозина ще бъдат далече от телевизора. Брандът има решение и за тази опция, особено след като забележим, че в платформата присъства опция за пряко предаване. Тя е активна при залозите на живо, но изискването да гледаме срещи не винаги е обвързано с правенето на залог, понякога операторът просто изисква от нас да имаме депозит в профила си и спокойно можем да се наслаждаваме на всички срещи.

Включително и по-големите дербита. Ако използвате мобилно приложение, никога няма да бъдете далече от срещите, а освен това не трябва да забравяме, че по-пестеливите към мобилните данни ще могат да гледат интерактивни анимации на самата среща, като знаем във всеки един момент кой играе с топката и как играе.

Макар и пазарите да са изключително разнообразни към всеки един залог, често може да имате свой поглед над играта, следователно може да създадете своя собствена прогноза, която може да бъде например за брой жълти картони и брой засади, впрочем тази секция винаги е била в погледа и на самите медии, защото някои клиенти създават толкова безумни прогнози, че мнозина дори не биха повярвали, но е особено впечатляващо за всички, когато се изпълнят.
Препоръчваме на всеки спортен запалянко да следи и да обръща внимание на промоционалната секция, особено ако търси още иновации и възможности да вземе най-доброто от този специален спортен формат. С наближаването на толкова интересни дербита е нормално секцията да се обнови и да има и още по-интересни опции. Това не трябва да ни изненадва, индустрията винаги е била ориентирана към забавлението, като точно това ще открием в самото портфолио. Преди всичко не трябва да забравяме, че трябва да играем отговорно и разумно, все пак това е и самата идея на букмейкърите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase