Снимка: Lap.bg
fallback

За първи път от септември миналата година Левски постигна две поредни победи в efbet Лига, след като надделя с 1:0 при гостуването си на Ботев Пловдив.

Успехът за "сините" донесе 17-годишният Марин Петков, който се разписа в 21-ата минута след асистенция на друг младок – Мартин Петков.

Но големият герой за столичани тази вечер беше опитният Николай Михайлов. Той тотално отчая футболистите на "канарчетата" и се отличи със 7 спасявания, някои от които великолепни.

С победата Левски събра 34 точки и заема 9-то място в класирането. Пред "сините" се намира Царско село (35 т.), а на заветното 7-мо място е Черно море с 41 пункта. Ботев остава 10-ти с 24 т.

В следващия кръг Левски приема "моряците", докато "жълто-черните" гостуват на Царете.

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

емблема

преди 2 години

Всички отборш си имат име Левски, Ботев, Спаркат Славия Литекс Монтана Лудогорец Локомотив,,, само мутанти носят име ФК "Централен Клуб", Централен Дом" Червено парче плат".

7

Тур дьо Франс

преди 2 години

Факти: 1. Върна се Борислав Михайлов в БФС; 2. Във връзка с номер 1 или не започнаха победите на Кефски (името на националния ни герой не е тяхно); 3. Въпреки добрите изяви на сърбина на вратата на Кефски и във връзка с номер 1 се появява като титуляр Николайчо Михайлов (незнайно с какво обосновано) и става герой неслучайно, срещу слаб отбор; 4. Треньорът е зета, а собственика е пръв приятел на Бобчо.Фактите говорят сами по себе си. Шуробаджанащината в българския футбол продължава с пълна сила.

6

Какво означава :

преди 2 години

Левски удари Ботев?Трябва да се сменят имената на тези отбори.Стигс гавра с национални герои .

fallback