Снимка: Lap.bg

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде първата си пресконференция след четвъртото завръщане начело на "червените". Легендата говори преди утрешния първи 1/2-финален мач с Лудогорец от Купата на България. Той заяви, че целта е триумф в турнира.

"ЦСКА се развива, заварил съм нови неща и положителни, което е много добре! За мача утре какво по-конкретно или да си разкажа нещата, които съм си нахвърлял? Няма личен план, има план "ЦСКА". Моята философия е, че това е ЦСКА - възпитаван моите футболисти да играем винаги за победа. Идеята е винаги да побеждаваме".

"Футболист на ЦСКА, на който му минава през главата да не се бори за победа, няма място в клуба. Това е и трябва да е ясно на всички - на нас, на феновете. Мина една седмица от работата ми с отбора, доволен съм, че момчетата се адаптират към новите изисквания. Пълна промяна за пет дни е много трудно постижима. Момчетата са наясно, че трябва най-бързо да се адаптират към изискванията на старши треньора", отсече Пенев и продължи:

"Не се притеснявам от това, че сме първо домакини, после гости. Да не досаждам, но пак ще кажа, че винаги моите футболисти играят за победа. Ще се надиграваме с Лудогорец. Два мача, може да има продължения, може да има дузпи. Няма да издавам пред вас какво готвим и какво не. Купа, Европа, шампион - това е! Пред ЦСКА се поставят само високи цели! Така ги виждам аз нещата".

Какво още каза Любо Пенев четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase