Снимка: Lap.bg
fallback

В Италия отписаха България в битката за първите две места в квалификационната група за Мондиала в Катар догодина. Местният сайт "Тутомеркато" направи очерк на предстоящите съперници на "адзурите", един от които е именно тимът на Ясен Петров, а първата среща помежду им е тази неделя в София.

"Шестдесет и осмо място в ранглистата на ФИФА и обща сума на футболистите от 19.5 млн. евро – това е достатъчно, за да разберем, че не са времената на Христо Стоичков, дори не и тези на Валери Божинов – се казва в публикация на медията, цитирана от "Труд".

"Сега напред е Андрей Гълъбинов, който направи силен старт със "Специя" в началото на сезона и има добра кариера по долните ни дивизии. Най-скъп пък е Кирил Десподов, преминал през "Каляри", без да оставя много следи".

Сайтът подчертава, че съставът на селекционера Роберто Манчини е на стойност 937.5 млн. евро, а този на Швейцария – 264 млн. Именно кръстоносците са сочени на Апенините като най-сериозния съперник за първото място.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Зрител

преди 3 години

Само като видя , че в националния отбор по футбол играе "българина" Сесиньо и като знаем , че "националите" ни слушат чалга със силиконки на коленете по баровете, веднага ми се приисква да направя фондация за подпомагане на инвалидите във футбола.

23

Анонимен

преди 3 години

До КрайТи виж в гугъл стрийт вю как примитивно паркират италианците по тротоари и пешеходни пътеки ,,Чуждото нам се нрави повече , нашето на другите ''

22

Анонимен

преди 3 години

Въпроса тук е защо държавата продължава да налива най - много пари в този спорт, при положение че няма никакви резултати. Какво остава за волейбол, бокс, борбра, тенис, баскетбол?

fallback