Снимка: БГНЕС
fallback
Японското правителство започна да обмисля и вариант за провеждане Олимпийските игри без присъствието на чуждестранни зрители. Причините са глобалната пандемия и най-вече настоящата ситуация с COVID-19 в страната, съобщава вестник "Майнити".
 
Окончателното решение се очаква да бъде взето през този месец.
 
Преди дни председателят на организационния комитет Сейко Хашимото заяви в интервю за "Иомиури" и "Асахи", че Игрите трябва да приемат зрители, въпреки пандемията. Тя обаче подчерта, че за да е възможно това, трябва да бъдат взети абсолютно всички мерки за безопасност.
Oще по темата
 
Олимпийските игри в японската столица ще бъдат проведени от 24 юли до 9 август, тъй като COVID-19 пандемията ги отложи с една година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

А ние обмисляме хляб без брашно.

10

Края на песента.

преди 3 години

Скоро няма да има и олимпиада. Няма да се пътува, ще се върне света в робството.

9

от Плевен

преди 3 години

Ние в Плевен си падаме по онлайн нещата!Ако станат онлайн, то тогава няма да ръсим и пари за хотели, ядене и пътуване, камо ли за дневни!Ще ги съберем в пет малки градчета в България, ще има камери, ще има и публика, ние си падаме да зяпаме в Плевен.Предлагам всичко по света да стане онлайн.Така например, казах на синковеца поне в близките 20-40 години да прави сиекс онлайн.

fallback