fallback

Един от най-богатите спортисти в света - Тайгър Уудс, е в болница, след като се е преобърнал с джипа си на магистрала в Лос Анджелис.

Спасителните екипи e трябвало да режат ламарината, за да измъкнат голфъра.

Заради множество счупвания на долните крайници се е наложила операция, предаде Bulgaria ON AIR.

Все още не е ясно дали той е употребил алкохол.

Тайгър Уудс има няколко катастрофи, като веднъж заспа зад волана пиян до козирката. При последния инцидент е бил сам в колата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Див Петел

преди 3 години

Ако си беше карал Голфа, ся нямаше да лежи в реанимацията. Голфовете са за голфъри.Тия мощните коли са за други хора.

18

до 24

преди 3 години

Не си прав. Човек,който обича да се дрогира и да пиянства,особено като този с ужасно много пари,си наема шофьор,а когато иска да кара сам и да се кефи на скъпата и уникална кола е много просто- него ден не пие и не се друса. А това за законите-даже и в кравария правилата ако ги наруши такъв като него,се отърва само с глоба и някакво порицание,разбира се ако няма жертви,тогава трудничко ще се измъкне.

17

Анонимен

преди 3 години

Тук всички дават акъл - да си наеме шофьор. Ами човекът НЕ иска шофьор. Купил си е супер скъпа и модерна кола, направена по поръчка специално за него и иска сам да си я кара. Толкова ли е трудно за разбиране. Друг е вече въпроса какви са му шофьорските умения и това, че сяда зад волана пиян и дрогиран и застрашава живота на околните. Има си съд - да си плаща глобите, щом е оцелял.

fallback