Снимка: Lap.bg
fallback

Старши треньорът на националния отбор на България по баскетбол Росен Барчовски заяви, че е изключително горд от класирането на тима за европейското първенство догодина. То стана факт след инфарктна победа с 66:65 над Латвия в Рига, която осигури първо участие на тима ни на голям форум от 2011 година насам.

Oще по темата

"Много съм щастлив и съм горд с отбора. Това е голям успех за българския отбор. Ние не сме играли на европейско първенство от 10 години. Тогава участвахме на първенството в Литва, когато отново тимът бе под мое ръководство. Беше ни много трудно да обърнем мача, но показахме характер и сърце. Никой в България не вярваше, че ще спечелим този мач, така че съм още по-щастлив, че го направихме", коментира селекционерът, цитиран от БТА.

"Искам да изкажа много голяма благодарност на Дий Бост за всичко, което направи. Никога обаче не е имало момент, в който съм мислел да се откажа. Негативните неща ме мотивират. В момента не бих направил никакви промени в отбора, защото това е най-сладкото класиране, което мога да си представя. За в бъдеще обаче ще направим промени, разбира се", добави Барчовски на пресконференцията след мача.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

баскетбола е за простолюдието, то и затова само чepни играят и го гледат

14

Анонимен

преди 3 години

Той Барчовски и Титито са абонирани за национални треньори или клубни на отборите, където има пари. Едно случайно класиране, благодарение на регламента и късмета и шопските журналисти ще се скъсат да ги хвалят

13

Не е вярно

преди 3 години

Аз знаех и го казах на наши приятели. Те могат да свидетелстват.

fallback