Снимка: Lap.bg
fallback

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов обяви подкрепата си към собственика на тима Гриша Ганчев.

"Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата", сподели Младенов в интервю за "Труд".

Oще по темата
"Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на "Червено знаме", а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА. Няма нищо по-добро от финансова стабилност в един клуб. Той я осигури на 100%", сподели Младенов.

Според него през този сезон Ганчев е направил шампионска селекция. "Не е приятно да продадеш най-добрия си нападател в лицето на Али Соу и съм сигурен, че той също не го иска. Но финансовият феърплей във футбола изисква приходите ти да са повече от разходите", отсече Младенов.

"Аз не работя в ЦСКА, може и никога повече да не работя, но винаги ще съм фен на отбора. И като такъв казвам едно - Гриша Ганчев трябва да е собственик на клуба", каза още Стойчо Младенов.

Всичко за проблемите в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

муспи

преди 3 години

Наследниците на АФ23 си искат стадиона, който е откраднат от ЦДНВ в ранните години на Народната демокрация.

19

ЦСКА ха-ха-ха

преди 3 години

Футболът служи за забавление на милиони хора. Уви, ЦСКА-Сф. (Литекс) също.

18

Анонимен

преди 3 години

Тройно и твоята фамилия е виновна за фалита!Алчност!

fallback