Снимка: beroe.bg
fallback

Берое спечели гостуването си на Ботев Враца с 2:1 в зрелищен мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

Врачани стояха по-добре през по-голямата част от мача, но завърналият се в Берое преди ден Мартин Камбуров отбеляза 2 гола за победата. Вторият от тях падна в 92-рата минута, а 40-годишният нападател го отбеляза със задна ножица.

В рамките на  първите 10 минути домакините изпуснаха няколко чисти положения на замръзналия терен, преди Камбуров да даде преднина на Берое от дузпа в 13-тата минута.

Малко след това Мартин Николов изравни. В добавеното време на мача обаче отново Камбуров донесе победата на старозагорци със страхотно попадение със задна ножица.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Щерю

преди 3 години

Хубав победен гол на Камбуров! Гледах го на живо - по клипа на Sportal...

7

Много ме радва

преди 3 години

Много ме радва този човек , има си цел свързана с професията си и се раздава за нея .Същевременно е показателен и как ценим трудолюбивите хора , появяват се някви непрокопсаници като онзи дебелия от рекламата на ефбет и божинката дето ни обясняват видиш ли кое е ценно в живота :) Успех и дано да подобри рекорда.

6

до 5

преди 3 години

мн точно, Планен Гетов така беше звездата на Плевен, но той сам си го беше избрал, въореки че се завъртя и в левски и цска и ходи до Мексико с национала че и вкара гол.

fallback