Снимка: Lap.bg
fallback

„Не винаги нещата протичат, както ние очакваме или ни се иска. По-важното е как приемаме това, което ни се случва”, написа в социалната мрежа по-малкият брат на Кобрата – Тервел Пулев, който бе неотлъчно с него преди и по време на мача за световните титли в тежка категория, загубен от Антъни Джошуа след нокаут в 9-ия рунд.

Oще по темата

„Гордея се с моя брат затова, че въпреки разликата във възрастта опита и игра на това ниво. Игра докрай без извинения! Той е добре сам по себе си, но въпреки всичко истинските българи ще го подкрепят, вместо да го нападат. Както казах преди мача, жертва само себе си и плати само той цената да е на този ринг със световния шампион в четири от петте титли", добави Тервел Пулев и заключи: "Ако нашите родители можеха да си кажат мнението, щяха да са горди, че е опитал нещо голямо!”. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Браво

преди 3 години

До Непопулярно мнениеБраво, с колко малко думи, колко много е казано.

72

Никой не обвинява

преди 3 години

Кобрата за загубата. Това, което предизвиква недоволството срещу него е мега просташкото му държане преди, по време и след мача.Преди 6 години срещу Кличко беше същото.

71

Непопулярно мнение

преди 3 години

Днес гледах безпристрастен анализ на мача. Човекът обясни, че всъщност Кобрата е играл изключително добре. Успял е да неутрализира много от опитите на Джошуа и да избегне много клопки. Неща, които обикновените запалянковци не могат да разберат от екраните. Просто другият е бил по-добър. Не греши само този, който не опитва. Нашият се протегна за световната титла без срам и с мечта в очите! Вие към какво се протегнахте днес? Колко време работихте за мечтите си? Желая на всеки да постига неща!

fallback