Снимка: БГНЕС
fallback
Предприетите мерки срещу COVID-19 ще оскъпят олимпийските игри в Токио с близо около 960 милиона долара, обявиха организаторите, цитирани от националната агенция Киодо.
 
Японски медии съобщиха, че общата сума за провеждането на Токио 2020 е нараснала с 1.9 милиарда долара.
Oще по темата
 
Организаторите на Игрите не потвърдиха новината, но заявиха, че бюджетът ще бъде обновен с вътрешноорганизационен доклад в края на годината. Последният официален бюджет бе изнесен публично през декември миналата година. Той беше на стойност 12.6 милиарда долара.
 
МОК вече съобщи, че се очаква да плати поне 800 милиона долара като допълнителни разходи заради отлагането на Игрите с една година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Край на измишльотините рок-концерт-фест и други."Най-обичам такива като теб. Все призовавате всички да са "на полето", а накрая все вие махате с лопатата, докато друите са на фестове.

5

Анонимен

преди 3 години

При положение, че един турнир по Dota събира повече гледаемост в нета, не знам кво толкова се харчат за ея олимиади.

4

Анонимен

преди 3 години

Кой му пука? Светът вече има съвсем други приоритети. Край на масовките с разгащени пикльовци и *** пикли с бира и чипс в ръцете.Край на измислени звезди и шопинг-истерията.Край на полетите за куцо, кьораво и сакато, до майнаси Райна.Край на измишльотините рок-концерт-фест и други.Амин!

fallback