Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият шеф на легендата Михаел Шумахер, а сега близък до семейството на германеца - Жан Тод отново зарадва феновете на пилота с новини.

Тод призна, че се вижда с Шумахер по два пъти в месеца, но не пожела да каже повече за здравословното състояние, от това, което отговаря всеки път на въпроса - Той се бори и можем само да му пожелаем да се подобри.
 
За първи път обаче Тод разкри нещото, което прави Шумахер щастлив в годините след инцидента в края на 2013 година, когато удари тежко главата си при ски спускане.
 
Вижте какво каза Жан Тод в материала на Gol.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Георгиев

преди 3 години

шумахер пък ни показа колко е добър на пистата с Мерцедес там победа, след победа той имаше май а? Опааа грешка. ХАХАХА. После реши да ни покаже колко е и добър на ски. А сега ни показва колко е добър на ЛЕГЛО. ХАХАХАХАХАХАХА.

17

Формула 1

преди 3 години

Жан Тод все пак призна след толкова години, че Шумахер е нищожество и е карал само коли пригодени основно за него в идеална кондиция на колите. Видяхме го Шумахер колко може като се качи в Мерцедес колко си може в действителност.

16

j

преди 3 години

Евалата за новината. Вместо да се правиш на репортече - ходи да разтоварваш пясък на някой бетонов възел, защото акъл за повече очевидно нямаш.

fallback