Снимка: БГНЕС
fallback

Голямата звезда на Барселона – Лео Меси, за първи път коментира напускането на добрия си приятел Луис Суарес.

Голмайстор №3 в историята на каталунците премина в Атлетико Мадрид, след като се оказа ненужен на "Ноу Камп".

33-годишният уругваец не попадна плановете на новия треньор Роналд Куман, а Меси косвено обвини за случилото се и президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу. Както е известно, аржентинската звезда и шефът на клуба далеч не са в добри отношения.

Oще по темата
"Знаех за това, но днес влязох в съблекалнята и осъзнах истината. Колко трудно ще е да не споделям всеки ден с теб както на терена, така и извън него. Ще ни липсваш много. Много неща, които никога няма да бъдат забравени, всеки ден бяхме заедно. Ще е странно да те гледам с друга фланелка, още повече да се изправя срещу теб".

"Заслужаваше да бъдеш освободен като този, който си: един от най-значимите играчи в историята на клуба, постигнал важни неща както колективно, така и индивидуално. А не да те изритат, както направиха. Но истината е, че вече нищо не ме изненадва по тези етажи. Желая ти всичко най-добро в това ново предизвикателство. Много те обичам. До скоро, приятелю", написа Меси в Инстаграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Биг-бим...

преди 3 години

И милионерите плачат, защото унижението си е унижение, а парите са си пари. Днес ги имаш,утре ги нямаш.

6

Анонимен

преди 3 години

Меси има клауза че може да напусне като свободен агент в края на всеки сезон,през юни.Барса се хвана за думата юни,само че тази година за тях сезона свърши чак през август,след мача с Байерн.Адвокатите на Меси можеше да спечелят едно такова дело,само че той отказа да се съди с клуба.Въпрос на гледна точка

5

Анонимен

преди 3 години

Всяко по-нататъшно оставане на Меси в Барса ще разруши все още витаещия около него ореол на най-добрият футболист в историята.Просто защото поредицата от срамни загуби ще продължи,защото в момента отборът не разполага с никакви други звезди освен Меси.Никой от другите нямаше да е титуляр в Барса преди 10 години,а Барса винаги се е славела като отбор със страхотни футболисти.Гледам футбол отдавна,по-слаба Барселона не е имало

fallback