Снимка: Bulgaria ON AIR

"Левски" върна изтегления за оперативни нужди в края на месец юли заем. Сумата от 199 999 лева е била погасена предсрочно с минимална лихва. Това стана ясно след проведено събрание между Управителния и Надзорния съвет на "сините".

Решението за предсрочно връщане на краткосрочния заем от 199 999 лв. е едно от най-важните, взето на заседание на Управителния и Надзорния съвет на "Левски", предаде Bulgaria ON AIR.

Средствата дошли от неназована фирма бяха използвани за изплащане на част от заплатите на футболисти и треньори в тима. Освен това, на заседанието е било обсъдено актуалното финансово състояние на клуба, както и организационни въпроси, сред които охраната на домакинските мачове.

Решено е и следващият такъв на стадион "Георги Аспарухов" срещу "Царско село" да се поеме от фирмата, която осигурява денонощната охрана на "Герена". Занапред дългосроченият партньор в работата по сигурността ще бъде избран чрез прозрачна процедура по събиране на оферти.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 месец

Територията пак помогна на Лесни да си плати задълженията, бих искал да кажа държава но ние нямаме такава.
Толупа е развързал кесията да потуши още едни страсти, иначе не виждам кой нормален би дал пари за сините некадърници, освен друг некадърник.

3

до 2

преди 1 месец

Оня от Дубай.

2

КОЙ

преди 1 месец

им дава парите!?