Снимка: БГНЕС
fallback

Договорът на Мартин Райнов с Левски изтече и полузащитникът вече не е част от състава на "сините".

Халфът пристигна в клуба в началото на 2019 година след трансферна сага с Берое. Със "синята" фланелка записа 54 мача и отбеляза 1 гол във всички турнири.

Ръководството на Левски предложи на Мартин Райнов продължаване на контракта. Полузащитникът отказа офертата с мотив, че иска да продължи кариерата си в клуб в чужбина.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на Левски пожелават на Мартин Райнов много здраве, лични и професионални успехи.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

муньо

преди 3 години

ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙЙ

7

Анонимен

преди 3 години

ако беше добър локо пловдив нямаше да го изрита колкото пъти съм бил на мач толкова пъти са го осврквали публиката за неадекватните си груби деиствия чудя се на левски с какъв акъл го взеха даже и нов договор му предлагат явно насо започва старата песен на нов глас с такива неадекватни деиствия не ги виждам левски *** работа с насо да знаете че нищо няма да стане вместо да вземе ЯСЕН млад и интелигентен треньор тои пак предпочете старият амортизиран кон

6

Анонимен

преди 3 години

редят се дървета, много правилно се е определил, два пъти изтърва дузпи срещу кренвиршите, в подуене не знам да направи нещо смислено

fallback