Снимка: БГНЕС
fallback

Голямата звезда на Барселона – Лео Меси, отново иска да напусне "Ноу Камп", твърди Cadena SER.

Договорът на шесткратния носител на Златната топка изтича през 2021 г. и според изданието той е замразил преговорите за подновяването му.

Причините за тежкото решение на Меси са няколко. На първо място е липсата на успешен спортен проект, което може да го провали в гонитбата с Кристиано Роналдо за №1 в света.

Освен това аржентинският гений се чувства уморен от постоянното напрежение в клуба, което става обществено достояние. Отделно Меси е недоволен от факта, че го държат отговорен за решения, които той не взима.

Не за първи път звездата иска да напусне Барса. Наскоро той даже заяви, че през 2017 г. сериозно обмислял да си тръгне заради проблемите с данъчните власти.

Нито един клуб обаче не повярвал, че това е истина и оферта за него така и не пристигнала.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

икономист

преди 3 години

Меси няма тази осанка, която навремето са имали футболисти като Бекенбауер и Пеле например. Голям играч е, но бързо ще бъде забравен след края на кариерата си. Техниката му на скорост е много ефективна, но я няма тази лекота и грация в играта му, която е характерна за гениалните бразилци от миналото - Пеле, Гаринча, Роналдиньо. Пробивите, които прави са често пъти еднотипни, както и завършека на атаките. Рядко си позволява да наруши стереотипа. Миналата година, ако си спомняте, гола му за купата

17

икономист

преди 3 години

Роналдо хем има повече голове в общата статистика, хем е по-красив! Изобщо не коментирам техническите умения на двамата, които са категорично в полза на грозния аржентинец.

16

Хей,момчета

преди 3 години

Такива като Меси и Марадона,Гаринча са наистина явление Роналдо е един прекрасен СТАНДАРТЕН нападател каквито е имало много преди него но нямаше толкова медиен шум Не е по добър от Ди Стефано,Бекенбауер,Пеле Роналдо/Бр/,Зидан,Бест или Кройф и още много велики. Не числа и статистика а как я пипат топката е критерият....Гледам футбол вече 60 години.След 20-30 някой друг ще е ,,най велик за всички времена" за тогавашните млади а вие ще обяснявате като мен че сте гледали и други ,,велики"

fallback