fallback

Премиерът Бойко Борисов заяви, че трябва стриктно да се спазват правилата за посещение на футболните мачове. Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед да се допуска публика по трибуните, но с 30% заетост.

Oще по темата
"Нашите стадиони много рядко се пълнят в пълния им капацитет. Въпрос на организаторите е. Ако могат да си създадат този ред, те няма как да ги изчислят точно 30%", каза министър-председателят.

Постепенно строгите мерки взети заради коронавируса у нас отпадат. От 10 юни спортните мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на открито се завръщат.

Пет дни по-късно ще могат да се провеждат и тези на закрито, припомня Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 3 години

Г-н министър, не се притеснявайте, стадионите ще бъдат 10% запълнени!

22

Анонимен

преди 3 години

Божее, то май собствениците на отборите трябва да викат полицаите на смяна, та да има публика. Може би само "Левски" и ЦСКА 1948 ще имат публика, другите ще играят пред 200-300 човека. Куци коне виждали ли сте? Ами идете да видите. Все едно че са министрите на БиБи-3...

21

Анонимен

преди 3 години

И така. Горанов пада. Пада и тиквата. Съответно Фащ назначава цецку, като светия и Нов спасител на Робите. Шиши му е верен везир и ковчежник. И робите Пак са доволни! Нещо неясно?

fallback