fallback
Дисциплинарната комисия на УЕФА е взела решение, че германският съдия Дениз Айтекин не се е справил със задълженията си на мача от Шампионската лига “Барселона” - “Пари Сен Жермен” (6:1), и ще предложи на съдийския комитет той да бъде понижен в категория. Това съобщи френското издание Onze Mondial, цитирани от "24 часа".
 
Не е ясно защо разследването на евроцентралата отне цели 3 години от знаменития обрат. Няма и подробности за това какво точно е объркал реферът, но от ПСЖ имаха цели седем сериозни претенции за решенията му. 
 
Последните събития в Барса можете да видите в Gol.bg
 
“Барселона” елиминира френския шампион в невероятен двубой, след като първият мач бе загубен с 0:4. След това обаче каталунците стигнаха до достатъчното 6:1 в реванша.
 
Сред решенията на германския рефер бе и спорна дузпа в добавеното време на двубоя, която бе вкарана от Неймар.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 3 години

3 години им били нужни за да направят анализи, да изгледат всичките видеа, така като гледам са правили и разработки кой къде стоял на какъв ъгъл на виждане и тн ..Сега си помислете, че на съдията са му дадени някакви секунди да види (нямаШЕ повторения нито ВАР) и да прецени дадена ситуация. А и заглавието е манипулативно.Казва се, че съдията не се е справил а не, че е подкрепил единия отбор и е рязал нарочно другия.. семантика ще кажат някои, ама насажда негативизми не към съдията а към отбор.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз съм фен на Барса , но още по време на мача откровено споделих, че съдията подпира отбора. Между два големи *** трудно можеше да се стигне до такъв обрат от 0:4 до 6:1,без услужливата помощ на рефера!Най-големия губещ от това беше Унай Емери, незаслужено изгонен от ПСЖ след тази историческа, но и леко срамна драма за футбола.

21

Анонимен

преди 3 години

До До 17В повечето неща си прав и съм съгласен, но специално този мач /94-та/, ни прецакаха.Само този мач!

fallback