fallback

Мениджърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, е готов да организира сблъсъка с Кубрат Пулев дори и пред празни трибуни, съобщава Bulgaria ON AIR.

Кобрата трябва да се изправи срещу британеца за три от поясите. Има три варианта за двубоя. Ако двубоят остане в Англия, със сигурност ще бъде без публика. Опции са още Саудитска Арабия и Хърватия. Според Хърн събитието може да се проведе на стадиона на "Тотнъм", а той е готов да го превърне в "нещо наистина невиждано до момента".

"Готов съм на всичко. Да пресъздадем на живо спорт по невиждана досега система и да се говори с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и за напред ще има катастрофи, които ще ни спират от прекия контакт. За това трябва да сме иновативни", категоричен бе той.

Той ще опита да дебютира с иновации още за двубоя между Александър Поветкин и Дилиън Уайт. Срещата е предвидена за 4 юли в Манчестър, пред празни трибуни и, ако мине по план, то следващото голяма събитие ще бъде битката между Кобрата и Джошуа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Аксел

преди 3 години

Айде давайте го тоя *** мач та хем да затворят голямата уста на нашия въздуха и най после да спрете да пишете за Пулев това Пулев онова, кога е спал с оная крава че наистина ми омръзна. Джошуа едва ли ще се излага с Нашия ***.

35

Никола

преди 3 години

Българин да, кубрат не е синоним на патриот. На мен лично не ми е кумир и еталон. При мача с кличко..... беше да кажем неравностоен очевадно. Много пара локомотивна, гаранция че ще бъде реплика на мача с кличко.

34

Дамян

преди 3 години

Селяни и чалгари сте вие, мишоци с тумбаци. Аз се надявам нашия да отнесе отнесе главата на тая пушилка.

fallback