Снимка: БГНЕС
fallback

Най-великият български футболист Христо Стоичков получи поредно голямо признание, след като намери място в идеалния отбор на Джанлуиджи Буфон.

Живата легенда на Ювентус изброи най-добрите по постове от всички футболисти, с които някога е играл рамо до рамо и Камата попадна в Дрийм тима на стража.

Буфон дебютира в професионалния футбол през 1995 година като вратар на Парма. Именно тогава той и Стоичков са съотборници.

Стоичков води атаката на Мечтания отбор, заедно със Златан Ибрахимович, който също може да бъде горд от избора на Джиджи.

За мнозина е доста изненадващо, че Буфон е зачеркнал настоящия си съотборник Кристиано Роналдо, който е 5-кратен носител на Златната топка.

Как изглежда отборът на Буфон вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Ти,дето пишеш глупости всяка минута даваш ли си сметка,че свободата на словото не значи да дрънкаш простотии всеки ден.

8

ИСТИНАТА

преди 4 години

До бай вълчо от хисаряСникерс-Сенека Стоичков-КАМАТА е КОНСПИРАТОР съпричастен към организацията на 11.09.2001 заедно с продалия го в "Барселона" Тодор Живков и БКПИСПАНСКАТА Империя е разгромена от английския криминален контингент от рецидивисти и то по престъпен начинДори десните испаноговорящи ФРАНКО и ПИНОЧЕТ са Велики Комбинатори но вероятно с вътрешна нагласа за АНГЛОФОБИЯКонстантин Велики налага ХРИСТА и то Православен от Британия която е Рим в самия РимБуфон застреля Папата

7

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До пост 4,,5,6,7,8,9.Глупоста не се лекува. Отиди на лекар бре момчеТа навремето бях в Барцелона с мой причтел.На летището ни поискаха паспортите.Като видяха ,че сме от България митничара се усмихна и не ни провери багажа.Бърбореше нещо :Кроиф,Стоичков,гамачои др.Впоследствие разбрах,че една група българи предишния ден е нощувала на летището.Дошъл Ицето и се разбрал с властите и пуснали нашите сънародници да влезнат в държавата Испания.Помислих си дали кмета на Барце. би могъл да направи това

fallback