Снимка: БГНЕС
fallback

Настоящият изпълнителен директор на Левски Павел Колев може да се завърне в БФС. Това ще се случи, ако легендарният Стилиян Петров спечели изборите за нов президент на футболната централа, съобщава "Меридиан мач".

По принцип конгресът трябваше да се проведе през юни, но заради пандемията бе отложен за есента. Самият Стенли все още не е обявил официално, че ще се кандидатира за поста. Според някои информации обаче именно той е фаворит за наследник на Борислав Михайлов. Първоначално Петров отричаше, но наскоро намекна, че обмисля вариант да се кандидатира за поста.

Павел Колев дойде в Левски в началото на 2019 г. именно от БФС, където заемаше поста на зам.-изпълнителен директор. Преди това Колев бе пресаташе на родната централа.

Стилиян Петров и Павел Колев са се сближили около курса на УЕФА за управление на икономика на спорта, който бе създаден само за бивши футболисти и бившият халф завърши. Настоящият ръководител на Левски помагал много на Стенли по време на ученето. Както е известно, с новата диплома Петров вече има право да работи като генерален мениджър на европейски футболни клубове. Според запознати Колев вече се е свързал със Стенли и двамата обсъждат евентуална съвместна работа в БФС.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо Стенли, след тази буря която преживя, не си гледа спокойствието и здравето.

4

Анонимен

преди 4 години

Може,но на ужким.Тези търтеи и нищонеправци са дотука.

3

Коки

преди 4 години

Отново на топла хранилка.

fallback