Снимка: БГНЕС
fallback
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич също взе отношение по вечния въпрос за величие: "Кристиано Роналдо или Лионел Меси?".
 
"Ако питате сина ми, Роналдо е по-добър от Меси. Те са различни футболисти, толкова различни. Роналдо разбира се, също има талант, но неговите успехи са постигнати основно заради здрава работа", сподели Матич пред Omnisport.
 
Ще фалира ли Барса? Четете ТУК
 
"Меси е талантлив. Не казвам, че не работи усилено. Със сигурност се труди много, но двамата са различни. Трудно ми е да кажа кой е по-добър. Бих казал, че за последните 15 години и двамата са най-добрите в света."
 
"Някои предпочитат Меси, други - Роналдо. За мен двамата са на едно и също ниво вече 15 години. Постигнатото от тях е много трудно. Не е лесно винаги да си най-добрият. Навярно и двамата са най-добрите футболисти в историята", завърши Матич.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

до19То в бг и без лс може и съвсем скоро ще бъде доказано

16

Sexa

преди 4 години

Роналдо чака до вратата да вкарва гол ама меси тича вэима топката самаси вкарва головете той е ее номер едно

15

Анонимен

преди 4 години

до 17 Брат, диригенти много, сещам се за поне двама по-големи от Кройф в ролята на диригент- Зидан и Шави. Иначе е ясно: Най- великият нападател е Луиш Назарио де Лима, най- добрият халф е Зинедин Зидан, а Меси съчетава на 100% от техните качества в себе си!Затова е най- великия! Нито Марадона можеше да бъде като Зидан, нито португалеца Роналдо да организирва атаките , че и след това да ги завършва с гол, както Меси!

fallback