Снимка: БГНЕС

Отборът на Ферари е съгласен да се състезава и по два пъти през уикенда, ако това ще гарантира завършването на сезона от световния шампионат по автомобилизъм във Формула 1, съобщава Gol.bg.

Сезон 2020 все още не е започнал, а и няма яснота кога това изобщо може да стане заради пандемията от COVID-19.

Директорът на отбора Матия Биното отбеляза в интервю за Скай Спортс, че е сигурен, че изпълнителният директор Чейс Кери и неговият екип ще организират нещата по възможно най-добрия начин.

"От наша страна мога да кажа, че Ферари е готов на абсолютно всичко, независимо дали става въпрос за по-къси състезателни уикенди, или за двойни. Наясно сме, че трябва да бъдем възможно най-гъвкави, за да предоставим на феновете и възможно най-добър продукт", заяви Биното.

Още новини от света на автомобилите четете в Gol.bg

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

свършика курса мафиотите от формула 1, олимпиадите и други безсмислени състезания, на никой не му дреме, довиждане

8

G гит

преди 2 години

По тиквените магистрали и този сезон има доста пилоти изтребители, така че от бг *** могат да пуснат малко лайфстрийм от прескъпите си камери, за забавление на стоящите вкъщи.

7

Анонимен

преди 2 години

След смъртта на Сена Формула 1 стана доста скучна и безинтересна. ФИА и Екълстоун им трябваше нов герой по пистите го намериха в Шумахер за които се пишеха специални правила и закони по пистата благодарение на което той спечели по нечестен път 7 титли.