Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият треньор на Левски, Литекс и ЦСКА Люпко Петрович направи любопитен коментар за пандемията от коронавирус. В момента Петрович е под карантина с легендата на местния футбол Милован Джорич на около 200 километра южно от Белград в туристическото градче Златибор, съобщава Gol.bg.

"Какво е това чудо, което ни удари? И без това се живее трудно, ами сега и това. Но ние нямаме проблеми, тук е хубаво. Имаме всичко. Пишем заявки до магазина и ни носят всичко до вратата. Не можем да ходим никъде, но поне се виждаме с Джора (б.р. - Джорич). Когато той си тръгне, гледам филми с каубои. Вчера гледах пет", посочи треньорът, извел Цървена звезда до КЕШ през 1991 година.

"Трябва да се справяме със скуката, защото тази ситуация ще продължи дълго. Нося маски, шапки, ръкавици. Пием ракия и забърсахме всичко, нещата ни, пода. Всичко блести и мирише на ракия, напълно сме дезинфекцирани", разказа 72-годишният Петрович пред местния Sports Journal.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

Алкохолът пречи на имунната система. Ако някой си мисли, че алкохолът ще му помогне срещу вируси, има по-сериозни проблеми.

16

Анонимен

преди 4 години

Да се махне акциза и ДДС от ракията.Лекардство което лекува всичко трябва да е достъпно за всички. Наздраве любители на лютата ракия.

15

ДДТ

преди 4 години

Той този вирус го бори със същата ваксина откакто се помни.

fallback