Снимка: БГНЕС
fallback

Дионтей Уайлдър ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри за трети мач помежду им, разкри самият американец пред The Athletic. Бившият шампион на Световния боксов съвет иска мачът да се състои през лятото.

"Със сигурност ще има още един мач. Ще го направим", заяви Уайлдър, който в неделя загуби от Циганския крал с технически нокаут.

Oще по темата
Двубоят в Лас Вегас премина при тотално надмощие на Фюри, а главният рефер го прекрати в седмия рунд, след като от ъгъла на Уайлдър хвърлиха бялата кърпа. Бронзовия бомбардировач се ядоса на помощник треньора си Марк Бреланд и изтъкна, че не е искал да се предава.

Уаайлдър призна, че е имал проблеми с крака, но не търси оправдание и поздрави Фюри за победата.

Какво още каза Уайлдър вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 4 години

98, Гаврата може да бъде вербална, както се опитваш да го правиш в случая, или физическа- с родата ти на твой гръб, ако човека отсреща наистина те набара и т.н.В случая си се опитал тук да си правиш вербална гавра..пардон- гаргара! И?К'во постигна? Да стоиш до посред нощ в тази тема!Това постигна само.Голямо постижение!)))

83

Анонимен

преди 4 години

Щом така го разбираш.. ако ти цитирам 92ри коментар ще излезе, че е друго... ;) Мен лично не ме кефи.. И за мен не са синоним!

82

Анонимен

преди 4 години

гаргарааа, гаврааа-словесна, бъзикняяя- все там мой

fallback