Снимка: БГНЕС
fallback
Новак Джокович се класира на финал на Australian Open, след като победи категорично със 7:6 (1), 6:4, 6:3 Роджър Федерер в дългоочаквания 1/2-финал между двамата.
 
Швейцарската легенда оказа съпротива само в първия сет, тъй като беше измъчван от физически проблеми преди сблъсъка и това определено му се отрази.
 
Джокович ще защитава титлата си срещу победителя от двойката Доминик Тийм – Александър Зверев, които се изправят един срещу друг утре.
 
Всичко за двубоя четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

quiting?

преди 4 години

Гоце един брекзит шок не може да спре, само спами наляво и надясно как Герб са за махане от политикатаEдин британски мениджър видял Тиквата и решил да напусне, егати изненадата/виц ли?

16

Pilat

преди 4 години

Не ми се слуша от Гоце за тая Пиронкова, тя и преди беше само (анти)християнска метафора, а откакто има отроче не може пирон, сори, сервис да забие явно и за нищо не става, само я гощават с някакви булшит зелени салати, не знам кой повече дразни жена му на Гоце или музикалните му кретенки, неспособната тенинисистка, дето трябваше Уилямс я подпира (и не само тя) по турнири

15

Анонимен

преди 4 години

Вие какво го изкарахте Федерер, сякаш е паднал от някоя случайна еднодневка. Все пак игра с Джокович, който от 5-6 години постоянно е в топ 3. А и като за 38-годишен си се спарвя доста добре, в сравнение с други, много по-млади от него

fallback