Снимка: БГНЕС
fallback

Ливърпул стигна до трудна победа над Уулвърхемптън с 2:1 в двубой от 24-ия кръг на английската Висша лига, игран на стадион "Молиню".

Футболистите на мениджъра Юрген Клоп поведеоха в резултата още в началото на мача, благодарение на Джордан Хендерсън (8'). Към средата на полувремето едно от остриетата на мърсисайдци Садио Мане обаче бе заменен поради контузия.

През втората част "вълците" успяха да изравнят, след като Раул Хименес (51') се разписа. В края на срещата обаче Роберто Фирмино (84') бе точен и донесе победата за тима от града на Бийтълс.

Така Ливърпул продължава да бъде необезпокояван на върха в класирането на първенството с актив от 67 точки, с цели 16 пред втория Манчестър Сити. Уулвърхемптън пък се намира на 7-о място с 34 пункта, колкото имат и отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Всичко за победата на Ливърпул четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До 6

преди 4 години

НЮ-Йорк е с превод Новият град ,новият Йорк-бравО!Имена не се променят-ТОЧНО ,а Уулвърхемптън -може,тъй ли ?!)До 7 Съгласен съм +

7

до 3 и 5

преди 4 години

Защо се заяждаш, никой не те е карал да коментираш, аз като видя новина за Карди Би и Ким Кардашиян - бягам, не отивам да дразня хората в треда.

6

До 5

преди 4 години

Е ти като искаш да напишеш Ню Йорк на български, Новият Йорк ли го пишеш. Или Ливърпул да го напишем басейн с дробчета? ИМЕНА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ. Български език и литература за 2-ри клас

fallback