Снимка: Reuters
fallback

Борусия Дортмунд обърна Интер от 0:2 до 3:2 в спиращ дъха двубой от група "F" на Шампионската лига, игран на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Момчетата на Антонио Конте изиграха много солидно първо полувреме, в което действаха много грамотно и заслужено вкараха два гола чрез Лаутаро Мартинес и Матиас Весино.

Веднага след второто попадение на гостите Борусия се разгневи и рязко вдигна оборотите, което даде резултат след почивката. Ашраф Хакими намали, а по-късно Юлиан Брандт изравни, за да се стигне до победния гол на мароканския бек.

Така Борусия Дортмунд събра 7 точки и изостава на една точка от лидера Барселона, който се изложи днес. Интер е трети с четири пункта.

В друг изключително интригуващ мач от снощи Челси и Аякс направиха невероятен мач, за да завършат 4:4 в група Н на Шампионската лига на "Стамфорд Бридж".

Двубоят мина през серия обрати, като гостите водеха с 4:1, а след това играха 25 минути с двама души по-малко, за да успеят все пак да стигнат до равенството.

Главният съдия Джанлука Роки също стана център на вниманието, като в края имаше намеса и на ВАР и отменен гол, за да бъде драмата наистина пълна.

Равенството отстави битката в групата отворена, тъй като двата тима имат по 7 точки, а с толкова вече е и Валенсия след 4:1 над Лил, така че срещите в оставащите два кръга ще бъдат наистина вълнуващи.

Всичко за снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

Срещу 9 човека всеки може да прави обрати ... "фамозни" ...

3

Bundes

преди 4 години

Якоооо!

2

Анонимен

преди 4 години

до Форза Интер,Конте е една креслива отблъскваща мазна коса. Загубен е за големия футбол.

fallback