Снимка: Reuters
fallback

Испания за втори път в историята си е световен шампион по баскетбол! Иберийците не дадоха шансове на Аржентина във финала и ги сразиха с 95:75

"Ла Фурия" игра силно още от самото начало и отново спечели убедително битката за титлата, както и през 2006-а, когато отнесе Гърция.

За Аржентина остана разочарованието за още един загубен финал, както и през 2002, и тимът остава с една от първото първенство на планетата през 1950.

Подробности за триумфа четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

хаха

преди 4 години

ШАмпион, защото американците играха с 3то разряднии играчи ... ама хайде моля ви се ... Докато всички други отбори с бяха с най добрите си състави .. .:)) Ще ги гледаме на Олимпиадата ...пък тогава да видим ... Очевидно е, че американците 5 пари не дават за това първенство ... Съвсем различно ще е ако срещу теб излезе Леброн и компания :)))

3

Анонимен

преди 4 години

Братко Пит, знаеш ли американците с какъв отбор изобщо бяха на това световно. Не с първият, не с втория, направо с третия. Вече се случва да загубят и в пълноценен състав но рядко и от отбори като Испания и Аржентина. Мноооого далеч са от това да не могат да играят. Гледай какво ще стане на олимпиадата. Единствена конкуренция ще са им испанците

2

браво

преди 4 години

Европа е световен шампион по баскетбол.

fallback