Снимка: Reuters
fallback

Новият сезон в Бундеслигата стартира с изненадващо равенство 2:2 между шампиона Байерн Мюнхен и Херта на стадион "Алианц Арена".

Германският първенец тотално надигра своя съперник през първото полувреме и откри резултата чрез Роберт Левандовски , но Херта сензационно осъществи пълен обрат още до почивката след голове на Доди Лукебакио и Марко Груич.

За Лукебакио, който стана най-скъпата покупка в историята на берлинчани, това се оказа пето попадение срещу баварците в трети пореден мач.

Преди изтичането на час игра реферът Озмерс отсъди куриозна дузпа. Той изгледа на повторение как Груич поваля без топка Левандовски в наказателното поле и това му даде основание да посочи бялата точка. Снайперистът на мюнхенци нямаше проблеми и се разписа за втори път. До края Байерн контролираше играта, но не създаде чисто голово положение.

След мача спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич потвърди новината, че клубът се е разбрал с Барселона да вземе халфа на каталунците Филипе Коутиньо под наем за една година.

Вчера директорът на "блаугранас" Гилермо Амор потвърди слуховете и заяви, че кариоката потегля към Мюнхен. Очаква се техничарят да мине медицински прегледи в Бавария още днес или в неделя.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Пената от Мировяне

преди 4 години

През април 1982 г Великичт ЦСКА победи ,,Байерн,, в Совия с 4:3 !!! Слава! Слава !Слава!

4

Анонимен

преди 4 години

Ам те и "Барса" ги лъзнаха в края на мача ,

3

Анонимен

преди 4 години

Винаги имат помощ от съдиите вътре в Германия, мюхенците.

fallback