Снимка: Lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви категорично, че според него в България в момента няма уредени мачове. Колоритният президент на „белите“ коментира и срещата при премиера Бойко Борисов миналата седмица, в която участваха президентът на БФС Борислав Михайлов, както и собствениците на трите водещи в момента отбори- Георги Домусчиев (Лудогорец), Васил Божков (Левски) и Гриша Ганчев (ЦСКА-София).

"И Гриша Ганчев, и Васил Божков, и Домусчиев ще имат много сериозни амбиции за шампионската титла. Аз съм сигурен, че им е казал: "наблюдавам ви под лупа, внимавайте. Най-лесното да сложи 2-3 съдии и да ги следи. Явно е, че хората търсят варианти да го решават този проблем. Проблемът със съдиите е в самите нас“, отсече Стефанов.

„Силово не може да се реши проблемът със съдиите. Едно време можеше. Имаше един човек, който го решаваше. Но сега е 2019-а година. Но за да присъстват на тая среща главния прокурор, министъра на вътрешните работи, не е току така“, смята още Венцеслав Стефанов.

"Ние започваме да виждам във всяко нещо измама. Не се радваме на това, че има мачове, в които волята надделява. Хората си мислят за уговорки, купуване, продажби... Кой ще ти чака последна минута, Калоян да вкара, за да стане обръщалка и то с помощта на гредата. Твърде много се пише за това, а аз смятам, че в българското първенство в момента няма уредени мачове", посочи още Стефанов в коментар на вчерашната победа на неговия отбор Славия с 3:2 срещу Витоша Бистрица, дошла след като „белите“ губеха в резултата.

Според него няма връзка между посещаемостта на стадионите и телевизионното излъчване. И даде пример с Европа, където стадионите са пълни, а мачовете се дават по телевизиите.

"Така че ние сами се бием. Отиваш на стадиона и веднага те почват: майка ти, баща ти, децата ти, близките ти, трошат, бутилки...пред и зад стадиона. А и в момента е лято. Хората са на почивка. С ласо ли да ги върна от Слънчев бряг на стадиона? Такава е ситуацията, ако не си я оправим ситуацията сами, отиваш на стадиона и те посрещат разни хуни и почват да крещят и да врещят"“, отсече Стефанов.

Какво още каза Венци Стефанов четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase