Снимка: Булфото
fallback

Старши треньорът на казахстанския първодивизионен Иртиш (Павлодар) Димитър Димитров може да напусне поста си, съобщава KazFootball.kz.

59-годишният български специалист пое състава за втори път през юли миналата година в тежка ситуация, но успя да го спаси от изпадане от елита.

Иртиш, обаче, е в лоша серия в началото на настоящата кампания, като загуби последните си три мача от шампионата без да отбележи гол, а от старта на сезона отборът е допуснал пет поражения в седем срещи и заема десетото място в подреждането с 6 точки.

Димитров постигна големите си успехи в Иртиш по време на първия си период в клуба от юни 2015 до август 2017 година, когато изведе павлодарци до бронзовите медали през 2016 година и до участие в Европейските клубни турнири през сезон 2017/2018.

Именно Димитър Димитров е едно от спряганите имена за наследник на освободения днес от Левски Георги Дерменджиев. Друго е това на подалия оставка национален селекционер Петър Хубчев, както и на чуждестранен специалист. На този етап завръщането на Станимир Стоилов на треньорското кормило на "Герена" изглежда слабо вероятно.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

Иртиш, обаче, е в лоша серия в началото на настоящата кампания, като загуби последните си три мача от шампионата без да отбележи голС такъв успешен треньор следващите сервитьори загряват!

11

BB

преди 5 години

С уникално слабия треньор Херо ще цъфнат а то и без футболисти и школа не става има подобие на школа където връзкарството се е превърнало в култ

10

Винаги съм се чудил

преди 5 години

Винаги съм се чудил, как им върви на някои хора...Този т. нар. Херо е обикновен грубиян и ***, никакъв треньорски таланат, с фрапантни грешки на треньор- спомнете си как Нефтохимик получи 3 гола за 5 минути.... след умни треньорски указания--по-точно рев и крещене отстрани на терена...но...както се казва късмет.....

fallback